Kostvejledning og VaneCoaching

Med udgangspunkt i dine behov, de officielle kostråd og helt gængse madvarer giver jeg dig kostvejledning og redskaberne til at sammensætte dine måltider så du både bliver mæt men også taber dig.

Hos mig er der ingen sunde og usunde madvarer, men vi arbejder med vaner og adfærd og kigger på hvordan du helt specifikt kommer i mål med dit vægttab og ikke mindst fastholder det.

Småtspisende senioer

Som årene går udvikler nogle seniorer desværre en nedsat appetit. Det kan der være mange årsager til. Sygdom, ensomhed, motorik eller manglende interesse for mad. Fælles for årsagerne er dog, at den ældre vil være småtspisende og dermed være i risiko for ikke at indtage nok kalorier. Det kan medføre et manglende vitamin- og mineralniveau.

Som pårørende er det overvældende at stå på sidelinjen og ikke vide, hvilke råd der er de rigtige.

Overgangsalder

Overgangsalderen er for mange kvinder lig med gener. Du kan ikke sige dig fra overgangsalderen, men du kan spise dig fra mange af de symptomer der medfølger.

En kvindekrop er vant til at få mange østrogener og når overgangsalderen starter producerer kroppen mindre østrogen. Derfor kan der opstå generende forstyrrelser. En del af disse gener kan du afhjælpe ved at øge dit indtag af østrogen og det kan du gøre helt naturligt og uden brug af hormoner ved hjælp af planteøstrogener.